MYYDÄÄN AUTOJA + OSTETAAN AUTOJA

Saat arvion autostasi nopeiten soittamalla. Puh. 040 4444 800 (Ma-Su 8-20).
Voit pyytää tarjousta myös täyttämällä linkistä aukeavan TARJOUSLOMAKKEEN.

shutterstock_109258415OSTAMME AUTOJA VM. 2000 – 2015. Nopea noutopalvelu. OstetaanAutoja.fi on Ostetaan Autoja Autoliike Oy:n nettisivujen osoite ja samalla markkinointinimi. Yritys on toiminut vuoden 2011 kesästä alkaen. Päätoimiala on käytettyjen autojen osto ja myynti. Yrityksen toimialueena on koko Suomi. Ostettava auto haetaan tarvittaessa nopeasti mistä vain. Vuonna 2014 liikevaihtomme oli yli miljoona euroa. Jos olet etsimässä turvallista ja luotettavaa osapuolta autokaupalle, valintasi on OstetaanAutoja.fi.

 

aaaKulurakenteemme ja kohtuullisten katetavoitteiden ansiosta pystymme tarjoamaan autostanne enemmän kuin muut. Ostohintojemme ja myyntihintojemme erotus on siis pienempi kuin kilpailijoilla. Myymme autoja pienemmällä katteella ja nopeammalla kiertonopeudella. Näin löydätte aikaisemmin myytyjä autojamme: www.nettiauto.com->Tarkka haku ->Myydyt + hakusana: OstetaanAutoja.fi

AAA-luottoluokitus 15.07.2013

Ostetaan Autoja Autoliike Oy kuuluu korkeimpaan AAA-luottoluokkaan. Samalla tasolla on vain 2,6 % kaikista Suomen yrityksistä. AAA-luokka kertoo erinomaisista talouden tunnusluvuista, positiivisesta taustasta ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. AAA-luottoluokan yritykset ovat vakavaraisia ja luotettavia.

Rating Alfa
Suomen Asiakastieto Oy
Tiedot luovutettu 24.03.2014

Ostetaan Autoja Autoliike Oy:n käyttökateprosentti (10,0 %) on toimialaan (mediaani 2,3 %) suhteutettuna erittäin hyvä. Tämä viittaa poikkeuksellisen hyvään tulorahoitukseen. Myös liikevoittoprosentti (10,0 %) on toimialaan (1,8 %) verrattuna erittäin hyvä. Kannattavuuden keskeinen tunnusluku, sijoitetun pääoman tuottoprosentti, on erittäin hyvä (63,6 %). Tämä on selvästi parempi kuin toimialalla keskimäärin (mediaani 6,6 %). Sekin kertoo erinomaisen hyvistä toimintamahdollisuuksista.

Yrityksen kannattavuus, maksuvalmius ja vakavaraisuus ovat kaikki hyviä tai erittäin hyviä. Nämä yhdessä antavat poikkeuksellisen hyvät mahdollisuudet toiminnan menestykselliseen jatkamiseen.

Rating Alfa
Suomen Asiakastieto Oy
Tiedot luovutettu 24.02.2015

Ostetaan Autoja Autoliike Oy:n tilikauden 2014 liikevaihto (1.048 miljoonaa euroa) on toimialallaan keskimääräistä (0,486 miljoonaa euroa) suurempi (eli yli kaksinkertainen). Tilikaudella 2014 yrityksen liikevaihto on kasvanut voimakkaasti (eli 263,7 %). Vuoden 2013 liikevaihto oli 0,288 miljoonaa euroa. Yrityksen liikevaihto on kehittynyt toimialaa selvästi suotuisammin. Tämän ansiosta yritys voi kasvattaa markkinaosuuttaan nopeasti, mikäli suuntaus jatkuu tulevaisuudessa. Yrityksen palveluksessa toimi tilikaudella 2014 keskimäärin 3 henkilöä.

Yrityksen vakavaraisuus on omavaraisuusasteella mitattuna hyvä. Vakavaraisuuden kehitys on ollut pitkällä aikavälillä hyvin suotuisa. Yrityksen suhteellinen velkaantuneisuus on 6,6 %, mikä on toimialan mediaaniin (21,1 %) verrattuna erittäin hyvä. Yrityksen velkarasitus on pääomarakenteen tunnuslukujen perusteella turvallisella tasolla. Yrityksellä ei ole rekisteröityjä yrityskiinnityksiä. Yrityksellä ei ole rekisteröityjä maksuhäiriöitä. Huolimatta liikevaihdon nopeasta kasvusta, rahoitus pysynee hallinnassa hyvän vakavaraisuuden ansiosta.

Vaihtoautojamme voitte katsoa tästä linkistä.