MYYDÄÄN AUTOJA + OSTETAAN AUTOJA

Saat arvion autostasi nopeiten soittamalla. Puh. 040 4444 800 (Ma-Su 8-20).
Voit pyytää tarjousta myös täyttämällä linkistä aukeavan TARJOUSLOMAKKEEN.

shutterstock_109258415OSTAMME AUTOJA VM. 2000 – 2015. Nopea noutopalvelu. OstetaanAutoja.fi on Ostetaan Autoja Autoliike Oy:n nettisivujen osoite ja samalla markkinointinimi. Yritys on toiminut vuoden 2011 kesästä alkaen. Päätoimiala on käytettyjen autojen osto ja myynti. Yrityksen toimialueena on koko Suomi. Ostettava auto haetaan tarvittaessa nopeasti mistä vain. Vuonna 2014 liikevaihtomme tulee olemaan noin miljoona euroa. Jos olet etsimässä turvallista ja luotettavaa osapuolta autokaupalle, valintasi on OstetaanAutoja.fi.

 

aaaKulurakenteemme ja kohtuullisten katetavoitteiden ansiosta pystymme tarjoamaan autostanne enemmän kuin muut. Ostohintojemme ja myyntihintojemme erotus on siis pienempi kuin kilpailijoilla. Myymme autoja pienemmällä katteella ja nopeammalla kiertonopeudella. Näin löydätte aikaisemmin myytyjä autojamme: www.nettiauto.com->Tarkka haku ->Myydyt + hakusana: OstetaanAutoja.fi

AAA-luottoluokitus 15.07.2013

Ostetaan Autoja Autoliike Oy kuuluu korkeimpaan AAA-luottoluokkaan. Samalla tasolla on vain 2,6 % kaikista Suomen yrityksistä. AAA-luokka kertoo erinomaisista talouden tunnusluvuista, positiivisesta taustasta ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. AAA-luottoluokan yritykset ovat vakavaraisia ja luotettavia.

AAA – Korkein luottoluokitus = Luottoriski minimaalinen

Rating Alfa
Suomen Asiakastieto Oy
Tiedot luovutettu 24.03.2014

OstetaanAutoja.fi
Ostetaan Autoja Autoliike Oy

”Kannattavuus
Yrityksen käyttökateprosentti (10,0 %) on toimialaan (mediaani 2,3 %) suhteutettuna erittäin hyvä. Tämä viittaa poikkeuksellisen hyvään tulorahoitukseen. Myös liikevoittoprosentti (10,0 %) on toimialaan (1,8 %) verrattuna erittäin hyvä. Kannattavuuden keskeinen tunnusluku, sijoitetun pääoman tuottoprosentti, on erittäin hyvä (63,6 %). Tämä on selvästi parempi kuin toimialalla keskimäärin (mediaani 6,6 %). Sekin kertoo erinomaisen hyvistä toimintamahdollisuuksista.”

”Yhteenveto
Yrityksen kannattavuus, maksuvalmius ja vakavaraisuus ovat kaikki hyviä tai erittäin hyviä. Nämä yhdessä antavat poikkeuksellisen hyvät mahdollisuudet toiminnan menestykselliseen jatkamiseen.”